Medlemsdag 19/11 2022

Föreningen Àlgguogåhtie – umesamer i samverkan bjuder in till medlemsdag! Vi bjuder medlemmar på lunch och fika, visning av Robert Lundgrens bilder under temat ”Samer i brytningstid” och i slutet av dagen giällabingo. Sista anmälningsdag är den 16/11 2022.

Välkommen till Álgguogåhties medlemsdag! Vi ger möjlighet att träffas och få vara tillsammans en dag på Hotell Lappland i Lycksele. Dagen börjar 11.30 och avslutas ca kl 15.30. Alla föranmälda medlemmar bjuds på lunch och fika och det går bra att lösa medlemskap på plats. Jan-Åke Olofsson medverkar och visar bilder från Robert Lundgrens samling under temat ”Samer i brytningstid”. Vi avslutar dagen med giällabingo. Sista anmälningsdag är den 16/11 2022. Anmäl via denna länk https://www.medborgarskolan.se/arrangemang-sok/algguogahtie-medlemsdag-1356171/

Dagen är kostnadsfri men för att anmäla dig måste du ange betalningssätt. Du kommer inte att få någon avgift men ange betalningssätt för att komma vidare i din anmälan. Vi uppmuntrar till samåkning. Reseersättning utgår inom umesamiskt område.

Dagen genomförs i samarbete med Medborgarskolan Nord.

Medlemsavgift 2022

Enskild: 100 kr
Familj: 250 kr

Medlem blir du/ni genom att sätta in pengarna på bankgiro nr 689-872

OBS Skriv ditt namn som avsändare så vet vi från vem pengarna kommer. Och skriva gärna även familjemedlemmarnas namn

Vill du veta mer, kontakta föreningen på info@umesamiska.nu

Buöriestbåhtieme seäbrrane/ Välkommen som medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *