Kandidatprojektet ”Hur ska framtidens språkbad se ut för umesamiskan?”

Isac Klemets håller på med ett kandidatprojekt i samarbete med Álgguogåhtie. Om du har erfarenheter eller åsikter om språkbad hoppas vi att du ger några minuter av din tid och svarar på enkäten. Följ länken nedan så kommer du direkt till den. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt direkt med Isac.

Bürest!

Jag går sista året på Industridesign programmet vid Designhögskolan i Umeå och håller för tillfället på med mitt kandidatprojekt i samarbete med Álgguogåhtie. Ämnet är ”Språkbadets framtid – för umesamiskan” och jag kommer fokusera på digitalisering av språkbad och hur ett komplement för existerande språkbad ska utformas. Låter detta intressant?  Dela då gärna med dig av dina tankar genom att svara på enkäten som tar några minuter!

Med vänliga hälsningar,
Isac Klemets

iskl0008@student.umu.se

https://forms.gle/ejRUzLDPxvghcvMV7

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *