Guhttjuome – inbjudan Giällabiessie gålgguománuon 25-27 b. 2024 Byöhđamisne

Buerestbåhtieme giällabiässáje – välkommen på språkbad! Álgguogåhtie arrangerar språkbad för barnfamiljer, men som vanligt är alla välkomna att vara med. Boende, mat och de flesta aktiviteter sker på Framnäs folkhögskola i Öjebyn utanför Piteå. 

Temat för detta giällabiessie är gárvuoh dálkkiene – kläder efter väder. Vi kommer att ha aktiviteter både inomhus och utomhus, och avslutar vår helg tillsammans på söndagen med att åka till Äventyrsbadet på Pite Havsbad. 

Språkbadet börjar fredag 25/10 med drop-in från kl 16:00. Det gemensamma programmet slutar söndagen 27/10 omkring lunchtid (det är fritt fram att bada tills Äventyrsbadet stänger).

Deltagande i språkbadet kostar 500 kr för familj, eller 200 kr för enskild. Detta betalas till Álgguogåhties bankgiro 689-8720. Märk betalningen med namn för den eller de personer betalningen gäller. Betalningen inkluderar medlemskap i Álgguogåhtie.  

Det är ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Anmäl er till samuel.j.hellgren@gmail.com senast 13 oktober. Glöm inte att meddela eventuella matallergier. Buerestbåhtieme! 

Vårradahkkij,

Sophia, Sara-Helén, Samuel